väntan, fika och dans

Vaknade hos T och tog taxi hem för att sätta mig och vänta på ett paket som tydligen skulle anlända någon gång mellan tio och två. Som tur var så kom mitt älskade svin till mig och jag gjorde frukost till henne och vi tog igen allt som vi missat! Paketet innehöll förresten alla papper som jag behöver till ambassaden så snart beger jag mig till Stockholm för att fixa mitt visa!

Dagen följdes av en luggklippning och en fika med J. Det pratades gamla minnen och monologval. De senaste timmarna har jag ägnat mig åt det jag älskar mest, dans! Det var härligt att kämpa till fötterna värkte och jag kommer vara lagom stel imorgon. Men man mår så bra när man dansar, alla problem är som bortblåsta när man tar sitt första steg.

Idag är det sista kvällen hemma innan en vecka på Scandlines båten M/S Trelleborg! Älskar mitt jobb och människorna där men att bo borta varannan vecka gör att tiden går lite väl snabbt när jag är hemma..

Nu ska det göras drinkar som avslutning på en fin vecka! / Tinis

 

En utekväll i juli med Thomas och annnat härligt folk!

Jag och mitt älsklingssvin år 2008.
Snart femton års jubileum!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s