Let’s ZUMBA

Idag har jag skrattat så jag kommer få träningsvärk i magen imorgon. Det började med jazzklassen, fast där ska jag inte vara elak och säga att jag skrattade ihjäl mig för göteborgaren gjorde ändå bra ifrån sig! (för att vara nybörjare) Det var mest pas de bourres, kickar och lite piruetter vi körde. Imorgon fortsätter vi på den lilla kombinationen!

Efter jazzen gick vi upp till Tussi och Ditte som tränade zumba, ni vet den där dansvideon som har sålts på tv-shop! Flickorna verkade redan rätt skärrade samtidigt som dem dog av skratt. Det slutade med att jag, Ditte, Tussi och göteborgaren stod som fyra fån framför tvn och härmade deras “reaggeton” rörelser. Bara jag sneglade på de andra dog jag av skratt, önskar jag hade gjort en videoblogg av det!

Snälla Ditte gjorde en fin middag till mig idag också, hon har hittat lite vegetariska saker i frysen som jag håller på att äta upp! Det kan vara svårt att få tag i vegetarisk mat ombord när det mest serveras husmanskost och liknande. Och det kan vara lätt att äta lite för mycket pommes och sötsaker…men nu är det slut med det! / Tiny

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s