Thaiboxning och fusk

Börjar med att säga att jag och göteborgaren började med att dansa jazz igår men det slutade med att vi snurrade runt på golvet och försökte göra olika breakingtricks som satt rätt långt bak i minnet. Dammiga blev vi iaf…Upptäckte sen att det enda jag skrivit om breaking fanns i rubriken vilket kanske blev lite förvirrande haha.

Idag fortsatte vi lite på jazzen men nu är det thaiboxning som gäller! Matrosen har faktiskt varit med i SM några gånger så nu planerar jag att blir lika duktig! Det var väldigt kul men mina smalben är nog inte gjorda för thaiboxning. Lär ha blåmärken imorgon…men det gör inget för vi ska träna imorgon med!

Just nu sitter jag och fikar med mannen som tar sig in och skriver dumheter på min facebook plus blogg! Man kan ju inte lämna datorn en sekund utan att han hittar på något dumt. Om du läser detta Martin: fyyy!

På bilden ser ni världens roligaste chef som står och räknar pengarna i en burk vi har gissningstävling om. Vår humor går inte förklara. Det räcker att vi säger själv?, granulat eller fisk? så dör båda av skratt. Idag ringde han till mig i cafeterian och inledde samtalet med “Vad har du på dig?” med hes röst. Jag dog. / Tini

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s