Storm och festival

Herregud vad det gungar på båten idag, sjukt kul! (tycker jag) Men vissa mår inte lika bra. En i bestättningen har redan spytt haha…(sommarjobbare då)

Förlåt att jag inte skrev igår, vi körde inte fullt så ja slutade klockan tio och hade annat för mig. Träning blev det inte heller. Alla matroser byter vakt på måndagar vilket innebar att göteborgaren gick av…Men sen kom gulleplutten Martin ombord haha.

När jag slutat gick jag och några flickor från båten och bastade. Det var närmre bestämt Jag, Ditte, Tussi och Katarina. Vi hade en riktig tjejkväll med cider, inpackninar och peeling. Mys!

Och vet ni vad som händer idag? JAG SKA HEM! Ska bli jättekul att träffa alla jag inte sett på en vecka nu. Går av klockan fem och sen ska jag nog börja med att ta en dansklass på Malmö Dans City och efter det skutta runt på Malmöfestivalen! Kommer bli en fin kväll känner jag på mig. / Tinis

Jag och min snälla kollega Anna!

Tina in action! (Ralle som fotar)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s