Återträff och nytt möte

Igår var en väldigt intressant och intensiv dag. Jag kom upp i tid, satt i telefon med CSN i en halvtimme och fyllde i papper.

Sedan var jag på besök på modellagenturen som jag tillhör. Har inte varit där på nästan hela sommaren och jag har saknat agenturens ägare Zoki! Han berättade om en mycket spännande visning som han ville att jag skulle vara med i. Men han ville att jag skulle träffa personen som arrangerar allting. Ett samtal och plötsligt skulle den mannen vara på salongen om en timme.

Så jag skyndade mig och tog en fika i solen med Elin som jag inte sett på länge. Vi satt och pratade om allt som vi alltid gör när vi ses. Vi har alltid så mycket att ta igen!

Jag skyndade mig tillbaka och träffade mannen som höll i alla trådar både inför modevisningen men sen ska han också bli en stor del av min agentur. Han ville gå någonstans och fika och prata mer så vi satte och ner på Grue med varsinn latte och vitaminvatten. Vi pratade i säkert två timmar om lite allt möjligt, mest om modellandet såklart. Mycket mer än så kan ja inte berätta!

Efter fikamötet fortsatte jag mot min körskola för att avboka alla mina resterande lektioner, börjar känna mig redo nu! Sedan körde jag (med pappa bredvid mig såklart) till Malmö Dans City och tog klass. Salsainspererad jazz, svinkul! Maria är grym.

På hemvägen kom jag på att det enda jag fått i mig på hela dagen var en scone och två kaffe. Jag kan vara fruktansvärt dålig på att äta när jag har mycket att göra, inte bra jag vet! Köpte iallafall med mig två hummuswraps till mig och mammi.

Efter en dusch och klädombyte var jag redo för festivalen! Eros kom förbi mig och vi skulle gå tillsammans och möta upp de andra. I trappen mötte jag Elis och Metz som jag beordrade att komma till ölstället på stortorget. Så tillslut satt vi där Evve, Metz, Elis, Nikki, Kattis, Hampus och två andra killar som jag inte minns vad de heter. Ganska snabbt drog vi vidare till Gustav där vi träffade ännu mer folk. Jag stannade en stund och fortsatte sen till lilla torg för några drinkar med en bekant. Kvällen slutade i en lägenhet vid Caroli och vid fyra tiden blev jag följd hem. Fin kväll!

Jag innan festivalen

Elis som hade fått så långt hår att jag var tvungen att sätta upp små tofsar på honom

Grannen, födelsedagsbarnet och min älskade Kine

Kine och Kattis (alla utebilder är från stortoget)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s