Frukostsmoothie och Oskar

Idag händer det grejer!

Vaknade klarvaken klockan tio då jag alltså sovit i fem timmar. Försökte verkligen somna om men det var omöjligt. Så jag gick och gjorde i ordning lite frukost nu när jag ska komma ihåg att äta överhuvudtaget.

Sen har jag suttit med papper, papper och papper. Nu är det dokument som ska till ambassaden som ska fyllas i. Tar aldrig slut känns det som. Kommer vara så sjukt lättad när allt är klart, när jag står där med visat och mitt studielån.

Nu måste jag hoppa in i duschen för Thomas ringde och stressade mig haha. Vi ska käka något på festivalen och sen ska min vovve och min lillasyster tävla. Det är en tävling på festivalen där man ska vara så lik sin hund som möjligt. Kommer vara sjukt kul att se alla, kan verkligen tänka mig gamla gubbar som ser ut som sina bulldoggs och liknande!

Efter det är det konserter som gäller. Först Oskar Linnros (höjdpunkten på kvällen!) sen Chords och tillslut Salem Al Fakir. Har bestämt med flera olika att vi ska se konserter tillsammans så nu gäller det att få ihop det med allihopa. Planeraren Tina är i farten igen!

Nej nu måste jag verkligen gå, bilder kommer sen. Puss / Tina

Frukost! Tomat/feta knäckemackor med rött te och en smoothie gjord på blåbär, jordgubbar och naturell yoghurt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s