Bilder från igår

Hade en jättefin dag igår, efter jag käkat med Thomas och Dhali (?) så gick jag iväg och kollade på min syrra och min hund. Och vet ni vad? Dem kom tvåa! Jag hade klätt upp dem i rosa matchande adidaströjor, såg sjukt kul ut haha!

Mötte upp min underbara vän Filip och vi såg på den lika underbara Oskar Linnros tillsammans! Han var riktigt duktig och jag tycker nästan mer om honom nu när jag sett honom live! Hur det nu kan vara möjligt? På konserten träffade vi också på Elin (som jag inte sett på ett år!), hennes kompis, Erik och Mikaela som jag inte har sett på hela sommaren.

Jag och Filip drog oss tillbaka till mig där vi satt och drack lite goda drinkar innan Chords och Salem som båda var sjukt duktiga. Efter det drack vi lite fler drinkar och dissade sen Etage för att äta istället. Etage (som aldrig varit min favoritklubb) var sjukt dött och då lockade maten mycket mer.

Scrolla ner för bilder! / Tinis

De två tävlande!

Världens finaste Stelli

Världens finaste Oskar, haha

Puss på Filip!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s