Sista festivaldagen och Kong

Är ombord på båten nu (idag söndag) och har inte hunnit blogga förräns nu så detta inlägget kommer handla om i fredags!

Dagen spenderades med Filip som jag tvingade ut på shoppingrunda för att hitta nagellack, b.u.s, aceton och lite såna smågrejer. Efter det tog jag en fika med Caspar på kafferosteriet. Upptäckte deras innergård som jag aldrig sett innan (fast jag varit där flera gånger).

Den galna kvällen började hos Josefina, där vi hade en väldigt rolig förfest med lekar och allt möjligt. Planen var att vi skulle se Teddybears men såklart så missade vi hela konserten. Så istället gick vi vidare direkt till klubben Kong som visade sig vara riktigt rolig! Hade aldrig varit där innan så det var en glad överraskning.

Helt plötsligt hamnade jag, Sabbe och Emmy på scenen där vi stod och dansade. Och gissa vilka som var där? Jo Teddybears och Rodde!

Vi började snacka med Swing och Rodde och det visade sig att de var väldigt trevliga killar. Så rätt som det var bestämde vi oss för att gå in på Etage med dem där festen fortsatte. Mycket dans och många drinkar! Kvällen avslutades med ytterligare en efterfest innan vi insåg att det var väldigt sent. Eller tidigt på morgonen kan man också säga.

Dagen efter skulle jag ombord på båten, en aning sliten men det gick bra ändå. Det var värt dagen efter för vi hade en sjukt rolig och spontan kväll!!

Det är någonting med mig och Emmy. Vi har aldrig varit med om en normal utekväll tillsammans, det måste alltid hända konstiga saker. Kanske är det för att ingen har förnuft nog att stoppa den andra? / Tina

 

Caspar på kafferosteriet

Förfest hos Finan

Flickor

Hjärtat

Sabbe Anna Jag

Anna Emmy

Rodde och Swing

Och denna bilden på mig och Rodde får avsluta!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s