Jetlag och Hem

Jag kom fram till köpenhamn nio imorse, utan att ha sovit en sekund..Satt som ett autistiskt barn vid landnigen med två muggar över öronen för det gjorde så ont. Hoppas att det är förkylning och inte öroninflammation.

Så vad har jag gjort idag? Umgåtts med min fina familj. Åt frukost med alla, låg en stund i parken med mammi och Stelli, lekte med Micke och Amanda och åt hemlagad middag. Underbart. Erik kom förbi idag också, som jag inte sett på evigheter. En väldigt bra överraskning. Nu sitter jag i soffan, kollar på gossip girls och dricker rosé med mammi och Amanda. Mys.

Det känns konstigt att vara tillbaka här, där jag inte varit på sex månader. Det känns som när man vaknar ur en dröm, en väldigt verklig dröm. Skillnaden är att detta är verkligt. Det är skönt att vara hemma.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s