Sol och bror

Vaknade vid nio av någon anledning, trött som in i men gick ändå upp för att vänja mig vid tidsskillnaden. Åt frukost med familjen och sen gav jag, mammi, micke och amanda oss iväg till parken. Vi köpte med oss kex, ost och cider och låg och tog det lugnt i ett par timmar. Efter det åkte jag och Micke och storhandlade med papi. Man har så mycket makt och får så mycket goda saker när man följer med haha.

När vi kom tillbaka stod lasangen på bordet och min morbror och hans fru hade anlänt. Vi åt middag med dem sen stack vi iväg för att träffa Anna, hennes söta barn och hennes nanny i folkets park. Catch up och lek med barnen!

Kom hem för en stund sen och ikväll ska jag se baksmällan två med Micke. Han inte se den innan jag åkte hit. Detta varit en riktig heldag med min bror!

Cp Tina visar dagens outfit. Spetsshorts, spetsväst, loosed linne och gladiatorsandaler

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s