Sorl och Vänskap

Riktigt bra dag idag. Vaknade vid nio (vad är det för fel på mig?!) och åt frukost med mammi. Gjorde mig i ordning och mötte mitt fina svin som jag inte sett sen i julas! Sjukt. Vi mötte upp med min trio lite snabbt som jag saknat så himla mycket. Satte oss ner på sorl och fikade i timmar tills vi inte kunde känna våra ben. Gick på promenad i stan, pratade fula trender och kollade saldon på mina gamla presentkort. Köpte hobbyfärg och mitt pysselsinne påminde mig om att jag inte gjort något kreativt på länge. Jag vill måla, dansa, klippa i kläder, designa och inreda min nya harlem lägenhet!

Har förberett studentpresenter för imorgon tar min syster studenten! Det påminner mig om att jag tog studenten för ett helt år sen. Jag börjar bli gammal.

Tog tyvärr inte så många foton, var för upptagen av att prata. Ni vet så där mycket att käkarna gör ont. Men jag fick träffa tre av mina bästa vänner idag, vad mer kan man begära på en perfekt dag?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s