Studenter, studenter och fler studenter

Herregud. Inte visste jag att malmös nattliv/festande skulle köra slut på mig. Jag planerade att vara hemma på rätt vecka kan man ju säga för jesus vad mycket festande det har varit. Riktigt kul men nu börjar tröttheten komma ifatt mig. Ikväll blir det nog fest igen (inte studenfest) men sen ska jag nog ta det lugnt ett tag. Man kan få för mycket av det goda. I och med att jag inte bloggat på ett tag blir det en bildbomb igen från olika studenter, chill i parken och när jag och min bror åkte flak med heleneholmarna. / Tina

,

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s