Home is where my mom is

Picknickar, barhäng, fikor i västra hamnen, myskvällar med övertnattning. Slutet på veckan och början på denna veckan har varit lugnare än vad ni såg i mitt förra inlägg. Skönt. Jag behöver vila ibland. Såg sommarshowen från min förra skola igår och blev nostalgisk, hade inte ens varit i lund sen jag tog studenten för nästan exakt ett år sen. Allt var sig likt. Tryggt.

Vill skicka iväg en puss och en kram till min förra danshistorie lärare som nog är den flitigaste bloggläsaren jag har. När jag träffade honom igår visste han allt om studentfesterna jag varit på och dem absurda mängderna sushi jag intar i New York. Kram till Lasse!

Nedan följer somriga bilder jag har tagit de senaste dagarna från lite överallt, sommar i malmö är ju det mysigaste som finns!

Espresso house frukost med rulltårta till efterrätt

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s