How to love

Dem senaste dagarna har jag ätit systrar och bröder frukost med min fina trio, vandrat runt i stan, fikat med mitt killgäng haha, ätit middag med papi, haft filmkväll med favoriter, varit hos sjukgymnasten för rygg/hamstrings och säkert massa andra saker jag inte kommer på nu!

I princip hela torsdagen var jag ute i ett naturreservat för en photoshoot med Martin! Då vi känner varandra sen innan var det väldigt avslappnat mellan oss och vi har förmodligen 500 interna skämt nu haha. Martin blev hes av att ha skrattat så mycket och jag hade ont i käkarna av samma anledning. Riktigt bra photoshoot och jag tror resultaten blir mycket bra också! Lägger ut bilder här när fler är klara. Har bara fem just nu.

Idag har jag varit i Karlskrona hos min fina släkt hela dagen. Blir så avslappnad och lugn när jag kommer dit. Så mycket natur. Och om två dagar åker jag tillbaka till NEW YORK och sen vidare till MIAMI!

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s