Don’t make me make you fall in love

Sista dagen i Sverige, förstår inte hur två veckor kan gå så snabbt. Hann med mycket iallafall. Hann träffa dem viktigaste personerna i mitt liv, förutom Emmy. Det är fortfarande flera jag önskar jag hunnit träffa men vad ska man göra?

Är otroligt tacksam för allt jag har här, att mitt liv är som vanligt så fort jag kommer hem. Att allting är som när jag lämnade. Saknar NYC nu, dags att åka tillbaka. Innan dess ska jag till Miami med mammi och Amanda, kommer bli helt underbart!

Nu är det läggdags, om en timme kommer pappa och hämtar oss. Kommer inte ha internet på några dagar (kanske inte på hela Miami resan) så ha tålamod när det gäller bloggen. Puss/ Tina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s