Back in the concrete jungle

Innan vi åkte till Miami hade vi några stressiga men roliga dagar i NYC. Jag ville visa dem alla ställen jag åt på, var jag bodde med Evan i Brooklyn, gå över Brooklyn bridge och allt annat jag gjort dem senaste åtta månaderna. Och vi hann med nästan allt.

Hela tiden bodde vi i min (och Arvids) nya lägenhet. En jättefin, nyrenoverad trea i hjärtat av Harlem. Vi har varsitt rum, gemensamt vardagsrum och ett jättefint modernt kök. Ett livligt område bor vi i och jag kan svära på att jag och Arvid är dem enda vita i kvarteret haha. Men alla är väldigt trevliga och välkomnande.

Efter Miami stannade Mammut och Amanda några dagar till med mig i NYC. Jag började skolan i måndags så dem har utforskat en del på egen hand och mött upp mig för middagar på kvällarna. Igår var sista kvällen så vi åt middag på Olive garden. Mamma har också blivit matad med enorma mängder frozen yoghurt haha.

Nu är jag ensam i Harlem lägenheten för familjen åkte för några timmar sen, alltid lika jobbigt när dem måste åka. Är inte van vid att bo här heller, måste bli lika hemma här i Harlem som jag är i Brooklyn. Måste ge det tid. Tur jag har Arvid här iallafall, han känns som en bror efter allt vi gått igenom med lägenhets letandet!

Nu ska jag ta ett bad och äta glass, försöka läka min extrema träningsvärk. Saknar och älskar min familj<3

Frukost från mitt favorit bagelställe i Brooklyn som vi åt i Brooklyn bridge park

Ikea båten, som gratis kör en till dit!

Doggybags

Fönsterkarmen i vardagsrummet har blivit till sittplats och bord då vi inte har det än. mys

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s