Grab somebody sexy tell them hey!

Efter starbucks besöket i lördags gick jag och Robin på promenad i St Nicholas park här i Harlem. Jättefin, mysig park som definitivt ska besökas igen. Spontant bestämde vi oss frö att åka till Lot Less som är en billighets affär som säljer ALLT och jag handlade ännu fler glasburkar till flingor mm. Vi stack även till Bed bath där Robin fick tag i en fläkt. Jag ska dit i veckan och handla en med.

På kvällen hade vi mini fest hemma hos oss, en blandning av människor som dök upp på helt olika tider. Vi hade skitkul allihopa men mina stackars vänner från skolan var livrädda för att gå i Harlem själva haha. Vaknade lagom sliten på söndagen men ändå lyckades vi ta oss till Ikea. Fyra timmar tog det att samla ihop sakerna vi skulle ha, en och en halv för hemleverans kön. Inte klokt haha.

Idag ska möblerna komma mellan 11 och 3! Vil hinna bygga ihop lite innan det är dags för att kolla på fyrverkerierna. Det är 4th of july idag, Amerikas independenceday så det kommer vara full rulle hela dagen. Jag tycker det är så kul att ta del av de amerikanska traditionerna som Thanksgiving, St Patricks day och 4th of july. Känner mig som en i gänget då haha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s