Details in the fabric

15 timmars dansträning igår. Var i skolan från åtta på morgonen till halv tolv på natten haha. Galet. Kanske inte så konstigt att jag sov igenom mitt alarm i morse och vaknade en halvtimme innan steppklassen skulle börja? Bestämde mig för att försöka och sprang som en idiot till tunnelbanan. Och jag hann! Från 145th street ända ner till 61 street. Tack och lov för expresståg. Att jag kom till lektionen svettig och med något som liknade en astma attack gjorde ju inget.

Anledningen till att jag är så mån om att gå på alla lektioner är inte bara att jag (trots stipendium) betalar en förmögenhet för skolan utan också deras sjuka regler. Om jag missar en lektion sjunker mitt betyg ETT HELT STEG. Alltså tex. från ett A till B. Det spelar ingen roll vad man har för anledning till frånvaron. Man kan “ta igen” dem här klasserna men då måste man ta extra lektioner på kvällarna med folk som inte kan dansa. Nej tack haha. Missar man ett visst antal lektioner kastar dem ut en från skolan. Så ja, nu förstår ni kanske.

Ikväll ska jag nog bara chilla och kolla film med Cj, imorgon förmodligen bio med Robin. Är för trött för att festa denna helgen. (I alla fall just nu haha).

Nedan ser ni lite sneakpeaks på mitt fina vita rum.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s