When you’re not here I sleep in your t-shirt

Igår var en bra kväll! Jag och Kristina förfestade här och dansade loss på Butter! Vi hade bord hela kvällen och betalade inte en enda drink haha. Vid fem, halv sex var jag hemma igen och redo för sängen.

Konstigt nog vaknade jag inte alltför sent och idag har jag hunnit med hur mycket som helst. Jag har varit på en laundromat ställe och tvättat, städat undan, lagat mat, fållat gardiner, satt upp gardiner och en hel massa andra saker som ger mig vuxenpoäng. Tvättningen var en upplevelse. På varenda maskin stod det DO NOT put any person in this washer och jag gick runt i hela lokalen och letade efter en där det var okej att stoppa Arvid i.

Vill även ta tillfälle i akt att berätta för mammi hur duktig jag har blivit på laga mat. Min familj har i princip skrattat åt mig när jag lagat mat hemma och kämpar med att inte överkoka makaronerna medans min syster gör 16862517 olika rätter på samma gång. Matlagning har helt enkelt inte varit min grej. MEN! Sen jag flyttade till denna lägenheten så har jag lagat middag i princip varenda dag och har alltid mat väntande på mig när jag kommer hem från skolan. Jag kan till och med koka ris! haha. Men har man en mammi som egentligen inte tycker om att laga mat men alltid har mat redo till en och en pappa som skulle kunna ersätta Ramsey själv så kan ta det ta lite tid innan man lär sig.

Nu ska jag göra i ordning lite iskaffe och börja plugga!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s