If you ain’t here I just can’t breathe. There’s no air, no air

Mina rubriker har på senaste tiden varit quotes från olika låtar och texter som jag tycker om, denna gången stämmer min rubrik. Bokstavligt talat. I en vecka har jag haft svårt att andas nu, det känns aldrig som om jag får in tillräckligt med luft. Har inte gjort någon stor grej av det för jag har inte astma men dock vet jag att jag har trånga luftrör. Men nu börjar det bli jobbigt. Testade Arvids astma medicin häromdagen, det hjälpte inte. Idag på lektionen hände något som skrämde mig rejält så jag måste nog gå och kolla vad detta är. Jag bara hatar att gå till doktorn, ännu mer hatar jag att behöva göra det i detta landet. Ska till Duane Reade (apoteket typ) nu och se om dem vet vad det är för fel på mig annars får jag gå till ER på fredag 😦 Men det blir nog bra snart!

Lägger upp en mat bild, en mysbild från Columbus Circle idag och två “dagens outfit” bild. Kommer aldrig som dem stora modebloggarna haha, varför ser ni nedan!

Dagens middag. Haha jag insåg inte hur mycket jag äter förrän jag såg bilden

Starbucks iskaffe i det fina vädret

Hann knappt in i bilden haha och mitt ena öga är täck av hår!

Take 2

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s