I could eat my body weight in sushi

Vilken bra helg jag har haft, en sån helg som jag har behövt ett tag nu. En nästan perfekt helg. Och jag vet vad andningsproblemen är, jag vet att det bara är jag som kan ändra på det. Nu måste jag bara göra det också! Och jag har redan börjat.

I fredags kom Ashley hem till mig och vi beställde mängder av sushi och fick det levererat hem. Gud vad gott, har knappt ätit det alls sen Ev flyttade. Och jag älskar ju sushi! Robin kom också och gjorde oss sällskap. Efter det gick vi och såg bridesmaids på bio. En riktig feel good film, med skillnaden att man skrattade genom hela filmen inte bara då och då. Verkligen sevärd.

Lördagen berättar jag om i nästa inlägg!

Nedan kommer lite sushibilder men även lite bilder från musikalteater lektionen, det bästa ämnet som finns. Jag kan inte ens beskriva känsla av att få sjunga, dansa och agera helt själv framför klassen tre gånger i veckan. Dock tog jag bara bilder på mina klasskamrater!

Pirate king

Cleopaterer

 

Robins reaktion när han smakade sushi...whops

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s