We threw a party, yeah we threw a party

På lördagen vaknade jag upp i tid för att prata med mammi. Har pratat mycket med både mammut och papi i helgen. Känns jättebra. Jag behöver dem så mycket mer än jag tror ibland. Vad vore jag utan världens bästa familj?

Strax efter klädde jag mig och stack till Central Park. Jag och Kristina köpte med oss kall budweiser och låg och solade och drack öl hela förmiddagen. Typ åtta pers till gjorde oss sällskap i parken och vissa ska ju alltid vara värst. Dem hade tagit med sig en hel box med is, drinkmixar, tequila och snacks haha. Vi stannade tills solen gick i moln sen återvände jag till Harlem för att handla mat.

Kom på mig själv med att handla fyra olika sorters flingor plus havregrynsgröt. Jag tror att jag handlar för en trebarnsfamilj varje gång jag köper mat tills jag kommer på att det är jag som ska äta upp allt själv.

Jag hade tidigare bjudit in lite folk för en minifest hos mig och sa att dem skulle komma runt nio. Vid halv tolv kom dem flesta haha. Skönt att det är fler människor som fungerar som jag. Vi hade iallafall en jättebra kväll och när dem flesta gått vid tre tiden gick resterande gäster och jag och handlade nattmat. Varför är det så himla gott med fet mat mitt i natten när man festar?

Tog sjukt mycket bilder så nu är det bara att börja sortera vilka som ska hamna här!

Det var ju Kaylas födelsedag, haha

 

Serge somnade och tog hela soffan så jag somnade på honom haha

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s