Sorry for the wait

Kara blogg, forlat att jag inte skrivit pa tusen ar. Min skola har tagit upp varenda timme av mitt liv och da gar det tyvarr ut over bloggen. Jag har varit i skolan fran atta pa morgonen till halv tolv pa natten varje dag. Femton timmar mandag till fredag. Och nasta bara dans. Min kropp ar sa trott haha. Men nar jag kommer ut och borja jobba sa kommer inga langa repetitioner skramma mig, jag har fatt allt det har.

Nasta helg har vi forestallning vilket betyder att denna veckan kommer se precis likadan ut…stressig! Och idag ar det sondag och saklart sa har jag bade kostymprovning och spacing mellan ett och halv sju. Lite jobbigt att dem missade att beratta att jag inte behovde vara har forran klockan fem haha..

I fredags var jag och sag Friends with benefits med Ashley, Sabrina och Olivia. Sjukt bra film och sjukt bra tjejer att ga och se en san film med. Efter trailerna hade vi en hel lista pa filmer vi skulle vilja se nasta gang. Jag har pluggat som fan denna helgen ocksa och igar kanns det som jag pratade hela dagen med mammut 🙂 Stackars mammi gick inte och la sig forran halv sju pa morgonen svensk tid igar for hon satt och pratade med mig.

Ikvall ska jag fortsatta plugga, men jag vill aven hinna se nagon film hemma och en Starbucksfika med Ashley ar inplanerad. Jag alskar Starbucks i Harlem, det ar typ den enda Starbucks dar man faktiskt kan fa en sittplats pa haha.

Kan inte lagga ut nagon bild (har inte tagit sa manga i veckan heller) men jag kanske skriver nagot litet inlagg till nar jag ar hemma igen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s