You said I’m never wrong, maybe you’re right.

Hej hej, jo jag lever. Tro det eller ej! Har varit mer upptagen än någonsin de senaste veckorna och det finns inte en chans jag kan återberätta allt som har hänt.

Men för att sammanfatta det hela så har jag tränat, tränat, tränat, sjungit, agerat, knappt sovit, festat, bowlat, ätit sushi, fikat, spenderad nästan all ledig tid med Ashley, handlat, uppträtt på scen, varit utan gas i en vecka (inget varm vatten och en spis som inte fungerar), ätit onyttigt, ätit ingenting, varit på möten och ringt tiotusen samtal, druckit drinkar mitt på dagen med okända människor (agenter), fått sjuka jobberbjudanden, blivit medlem på en modellhemsida och fått kontakt med otroligt många fotografer och andra personer som vill samarbeta med mig, varit på audition och blivit antagen till en modell och acting skola!

Saker och ting går väldigt bra för mig just nu, både utanför och i skolan. Min kropp har aldrig varit vigare och starkare och likaså mitt psyke. Allting verkar falla på plats efter några väldigt kaotiska veckor. Jag blir utvald till extra saker i skolan och får bättre betyg än mina amerikanska klasskamrater på voice and speech testerna. I föreställningen vi har i höst är alla tjejer som kom in på jazzworkshopen i en grupp och alla killar i en, jag var den enda som dem valde att ha i killarnas nummer så nu jobbar vi på ett “Diamonds are a girls best friend” inspirerat nummer där jag ska vara en slags gudinna/ modern version av Marilyn Monroe. Så himla roligt!

Det är nog sant det där med att när en dörr stängs öppnas en annan, i mitt fall tio andra. Se nedan för bildbomb!

Tina

Till mammi, en frozen yoghurt truck

12 dollar för allt! En av de här produkterna skulle kostat cirka 15 bucks...älskar clearance

Föreställning

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s