And they sayin’ I’m back, I agree with that

Instängd av en storm och min fredag och lördag ser likadan ut. Vin, modemagasin, musik, mail och fashion shoot läxa. Förmodligen den roligaste läxan jag någonsin fått. Har haft en shoot i veckan (skulle haft tre men stormen tog död på dem planerna) och en Go-See. Gick så otroligt bra. På måndag har jag en fashionshoot för fotografen jag var på Go-See hos. Han älskade mig, Sara som jobbar för honom är också svensk. Han älskar svenskar helt enkelt haha. Den kvällen slutade med middag ute med Sara och Michael och 25 gratis cupcakes. Galet.

Åter till nuet. Det öser ner utanför och blåser en del. Känns som världens regnoväder men jag skulle inte kalla det storm. Kyle hörde grannarna säga något om att täcka över fönsterna. Jag hoppas verkligen inte det är risk att dem krossas. Förresten ringde min frisör idag för att påminna mig om att spara vatten. Snällt.

Var ute och promenerade i eftermiddags, kände paniken över att kanske inte få gå ut på hela helgen. Fruktansvärt. Kanske skulle jag gått på ett av all hurricane parties som pågår. Folk använder det som ursäkt för att festa och dricka för man får ändå inte vistas ute. Bra idé.

Nej jag har det bra här, får en överdos av modemagasin, bloggar och även kriminalromaner som mammi gömde i min låda för att hon inte ville ta med sig det hem. Lilla mammut haha. Jag har tagit hand om mig själv idag också, ätit vad jag velat, skrubbat och smörjt in hela kroppen, fixat naglar och hår osv. Kanske ska jag tacka Irene för jag har sovit ut och haft tid att bry mig om mig själv istället för allt jag har att göra. Älskar mitt liv, alla nya kontakter jag får och allt jag gör men det går ju ut över sömnen bla. Så tack Irene!

Har hunnit köpa två par söta stickade höstshorts och ett par nya jeans i veckan

En bild från East Orange, Jersey där jag hade min photoshoot

 

The weekend

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s