What if the monday is on a weekend?

Nu är det september, herregud vad snabbt tiden går. Idag har jag bott här i New York i exakt elva månader. Kan inte komma på om det är mycket eller lite. Men jag har ju också hunnit bo på tre olika ställen. Upper west side, Brooklyn och nu Harlem.

Denna månaden kommer bli och är redan så himla bra. Evan har varit och hälsat på mig och plötsligt kändes det som om han aldrig hade flyttat. Fyra perfekta dagar med överdoser av sushi. Tommy är också här nu och gör fashion week så jag och Arvid har fått en ny rumskamrat, mycket trevligt! Denna helgen kommer förmodligen Johnny hit igen och i slutet av månaden kommer mammi! Kan livet bli så mycket bättre?

Lägger upp bilder från september månad som jag har tagit och om några dagar ett nytt inlägg med fler bilder.

Sen får jag inte glömma att säga Grattis till min älskade vovve Stelli som fyller sex år idag!<3

September i NY är tillräckligt varmt för att E ska vilja sova med fäkten i famnen

På shooten med Michael William Paul, en av de bästa fotograferna i New York

Brooklyn, dags att fixa håret hos FUMI

Behöver jag säga vad detta är?

Cupcakes från baked by Melissa

Fick med Ev till Starbucks för första gången. Jag åt mina cupcakes och drack vaniljlatte. Han drack chokladmjölk, åt cupcakes och sen en korv haha.

svenskarna + Kelby

 

 

I think Cash gained som weight around his head...haha

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s