You think I’m so caught up in where I am right now, but believe I remember it all

En halvsjuk Tina utan röst har försökt att blogga i cirka en dag, internet har krånglat. Har iaf hunnit med en hel del idag. Tommy och jag sitter och väntar på att vårt norska bröd ska jäsa så vi kan sätta in det i ugnen. Så himla gott hem hembakat GROVT bröd. Ikväll drar vi på klubb! Och imorgon ska jag bli frisk hehe. Nedan bjuder jag på blandade bilder från september månad som faktiskt börjar bli kylig här i NY. / Tina

Innan ONE model managements tioårs jubileum

Innan ONE model managements tioårs jubileum

Courtney love uppträdde, inte riktigt min musik smak men sjukt rolig var hon

modellmat?

 

Det finns ingenting jag tycker om så mycket som Arvids hel-apdräkt

Logan i min skinnjacka haha

 

Tack okänd kille på tunnelbanan som råkat få min favorit parfym på en visning!

 

Jag och Sara gick på kräftskiva/fika och träffade andra svenskar bosatta i New York, mys!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s