Mommy was here

Min finaste mammut kom och hälsade på, mitt under min antibiotika kur. Herregud vad sjuk jag blev från ingenstans. Var tvungen att gå till doktorn för första gången här, inte kul. Men sen kom mammi och gjorde allting mycket bättre. Det är inte många jag har så kul med som min mamma, vi gör allt tillsammans och pratar om allt. När jag hade skola fick hon gå runt i NYC själv och när vi möttes upp lät hon som ett dagisbarn som berättar om sin dag haha. Jag kommer aldrig glömma när jag sprang ut från tunnelbanan för att ta ett express tåg och jag ser dörrarna stänga framför mamma som desperat försökte ta sig ut. Sen gled tåget iväg med mammi tryckt mot fönsterrutan och jag på ett annat tåg. Jag skrattade seriöst i 15 minuter efter det.

 

Jag hade två föreställningar under tiden mammut var här och såklart skulle hon gå på båda. Underbar känsla att få dansa solo i mitt afrodite nummer med tio killar runt omkring som utfyllnad haha. Tyvärr fick jag inga bilder från föreställningen men videon kommer snart ut!

Snart ska jag iväg till skolan. Går fjärde terminen på AMDA nu vilket betyder att klasserna är mellan halv sex och halv tolv på natten! Perfekt för den nattuggla jag är haha. Dagarna är fria för att vi ska gå på audition vilket jag ska göra så fort mina headshots är retuscherade, mina låtar är klippta efter 16 bars och min resume är rensskriven. Helt sjukt att jag är klar med skolan snart!

treats from sweden!

En mammut i min säng

Backstage efter mitt Aphrodite nummer

Dem är helt utslagna nu, fattar inte att tiden går så fort.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s