As long as we’re addicted together

Dem två senaste helgerna har varit väldigt händelserika och produktiva för mig. Förra fredagen festade jag med Ashley (som jag inte träffat på över en månad!) och vaknade upp med henne bredvid mig i Blaines säng. Sjukt slitna haha.

Lördag kvällen spenderades hemma hos dem andra svenskarna där Robins föräldrar var och hälsade på. En riktig myskväll med vin, historier och svenskt godis. På söndag morgon sprang jag till Michael för jag försov mig för min headshot fotografering. Jag bokstavligt talat hoppa ur sängen, sminkade mig och sprang ut genom dörren haha. Men shooten gick bra iaf! Efter det åt jag en sen frukost med Sara på ett mysigt café inrett med vintagemöbler. Michael hade tid över så när han var klar med sin andra shoot möttes vi för att gå runt på en streetfair i området. Älskar marknader och allt som är vintage.
Då och då får jag känslan av att hela mitt New York liv är en dröm och frågar mig själv: Hängde jag precis med en av New Yorks bästa fotografer på en marknad? Haha det är märkligt det där men det är nog en känsla som inte kommer försvinna i första taget.
Resten av söndagen spenderades i West village med Ash och hennes familj! Vi gick runt i området, åt på en jättemysigt mexikansk restaurang och shottade med Ashleys moster.
West Willage
Jag hittade en svensk godisaffär med lösgodis! Såklart gick jag direkt in och pratade med ägaren som också var svensk haha. Och såklart var hela affären vit, fint!
Den enda bilden jag tog med min kamera. “familjebilderna” finns på facebook!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s