Drake and George Clooney

Denna helgen har varit om möjligt ännu mer händelserik. Som sagt slutar jag 11.20 varje kväll så i fredags sprang jag och Thalia runt som galningar i skolans omklädningsrum för att fixa oss innan skolan stängde halv tolv.

Vi började kvällen på Stone Rose. En restaurang/klubb i Time Warner building mitt på Columbus circle. Helt sjuk utsikt var det. Vår vän Journey var Dj och bjöd oss på drinkar i princip hela kvällen tills hans slutade sitt skift vid två och vi bestämde oss för att sticka till meatpacking district. Han tog med oss på en sjukt fin klubb med ännu sjukare utsikt över hela New York. Och vem dyker inte upp där om inte DRAKE?! Artisten jag ser upp till mest och lyssnar på 24/7. Jag blir nästan aldrig starstruck men denna gången trodde jag att jag skulle svimma haha.
Lördagen blev min pluggdag, jag var otroligt trött men hasade mig iväg til skolan för att leta noter, läsa libretto och memorisera dialoger. Jag storstädade även köket och avslutade kvällen med film. Jag är glad att jag motstod tanken att gå ut igen.
Söndagkvällen däremot var helt annorlunda. Jag och Thalia tog en taxi hem till Journey som sagt något om en fest. Vad vi inte visste var att han pratade om EFTERFESTEN för George Clooneys nya film The Descendants. Vi var livrädda att alla skulle ha galaklänningar när vi själva var klädda i jeans och högklackat. Som tur var var det väldigt blandade outfits.
George Clooney stod en meter ifrån oss och jag ångrar nu på efterhand att jag inte bara gick fram och presenterade mig. Eller frågade om han ville på date med mamma, haha. Richard Kind var också där och honom fick vi lite kontakt med för att vi råkade dansa in i honom. Thalia och jag insåg hur mycket viktigt folk som var på den festen och började networka. En man vid namn Frank Decurtis och hans fru pratade vi med i säkert ett par timmar och det tog mig ett tag innan jag fattade att den här mannen var en BIG DEAL. Googla honom. Vi bytte nummer direkt haha. Det är såhär man kommer in i film business, kontakter, kontakter, kontakter.
Tog tyvärr nästan inga bilder. Det var alldeles för mycket känt folk för att jag skulle våga dra fram min kamera. Kan också tillägga att eventet hade öppen bar och massivis med mat och cupcakes i bite-size storlek. Mmm!
Jag vet inte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s