I live for the nights I can’t remember with the people I’ll never forget.

Hej!

Jag hoppas alla förstått att det är hit bloggen har flyttat nu.

Det har gått månader sen jag bloggade sist, mest för att jag inte haft en sekund över men jag är trött på att klaga över hur stressad jag är haha. Det tar tid med!

Så hur sammanfattar man flera månaders händelser i ett inlägg? Det gör man inte. Men jag kan ju skriva det som kommer upp först och det som betyder mycket för mig.

I november förra året fick jag ett jobb. Som fashion merchandiser och host på ett kläd- och produktionsbolag i Brooklyn. Det kan inte bli mycket bättre än så. Jag får jobba med mode, välja ut kläder och representera deras webb- tv shower. Människorna jag jobbar med är helt fantastiska och jag har blivit så nära flera av dem att vi kallar varandra familj.

Jag har träffat folk som är så mäktiga i film branschen att dem kunde ha förändrat mitt liv. Men jag har avfärdat dem lika snabbt när jag insett att dem har en baktanke med att “hjälpa” mig.  Jag ska visa alla idioter att jag inte behöver deras hjälp genom att lyckas utan dem. Jag är inte en sån person.

Jag har även gått på ett flertal auditions och haft kvällsklasser i skolan. Mitt schema är nonstop. Jag jobbar från morgon till kväll och går i skolan från kväll till natt, sen börjar det om. Men jag älskar det jag gör.

Jag har numera än manager när det gäller mitt modellande. Hon letar just nu bra agenturer till mig men läser igenom alla kontrakt och tar itu med jobb erbjudanden jag får också. Det känns väldigt tryggt att ha någon inom branschen som hjälper mig med allt detta. Inte så lätt att vara frilansare alltid. Jag har också hunnit med att göra 3-4 shoots med olika fotografer, en av dem i Trump Towers vilket var en upplevelse.

Jag har varit hemma över jul och nyår och träffat mina nära och kära jag har fått leva utan i ett halvår. Alltid samma sköna känsla att komma tillbaka och alla relationer är som förut, som att jag aldrig flyttade hit. Bara dem ömmande käkarna efter att ha pratat för mycket om allt som hänt påminner mig om att jag inte bor i Malmö längre.

I början på detta året hade jag min sista dansshow på skolan, lite sorgligt men väldigt kul. Jag fick chansen att vara stjärnan i ett av dansnummerna där jag dansade solo men också med mina partner. (se bilder!)

Nu är det slutet på januari och jag förstår att inte att så mycket kan hända på en månad. Det mesta tar jag inte upp här, det är privat, men jag kan säga att det är postiva saker! Jag har även fått ytterliggare ett jobb..som SHOWGIRL i LAS VEGAS! Kan inte riktigt fatta det själv, att denna malmötjejen, innan hon ens är klar med skolan har bokat ett sexmånaders dansjobb i Vegas. Jag är glad och stolt men även förvirrad, jag har aldrig ens varit i Vegas? Men i mars bär det av och då får jag upptäcka en helt ny stad och bygga upp ett annat liv känns det som. Kommer sakna New York och alla jag bryr mig om här som fan, men jag måste göra vad som är rätt. jag tröstar mig med att jag kommer tillbaka till NYC i september igen. Inte lång tid alls ju! Och samtidigt är det ju vegas och inte Hörby jag flyttar till, hur kan jag ens klaga?

Bilderna jag lägger upp till detta inlägget kommer i princip inte ha något att göra med texten haha. Så går det när man tappar kameran på nyårsafton utanför klaffbron och tar sönder batteri och minneskortluckan. Jag lägger in bilder jag inte lagt in från förra året och sen från showen jag hade nu i januari. Mina Sverige bilder får läggas upp senare!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s