Forget love, I’d rather fall in chocolate

Jag hade en heldag med min roommate Lucie i onsdags. Vi vaknade vid tolv, gjorde oss i ordning och stack till ett shoppingcenter pa The Strip. Vi var mest ute efter g-strings som vi kommer behova till showen men handlade lite andra underklader och smycken med. Till “middag” at vi pa ett helt fantastiskt stalle…en choklad restaurang. Dem hade allt fran choklad glass, vafflor med choklad tillbehor och chokladdrinkar till chokladfondue med frukt och jordgubbar och till och med en chokladpizza. Toppingen pa pizzan var stora chokladbitar, grillade marshmallows och kanderade mandlar. Vet inte riktigt om det till och med ar lite val for mig haha. Lucie och jag valde bada vit choklad och cheesecake crepes med mint-apelsin bitar, pistachenot glass och varm choklad sas vid sidan om. Det var sa gott att jag trodde jag skulle dregla. Det gjorde jag nog lite ocksa. Sa gick det med att ata nyttigt den dagen!

Som tur var hann vi hem och ta en tupp lura (smalta crepesen) innan vi akte till Bally’s for att se showen och sen repa som vanligt pa scenen.

 

Det kunde ha varit jag haha

Jag maste till detta stallet igen ASAP!

Pa vag till jobb!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s