Sunglasses and Advil, last night was mad real

I torsdags gick jag ut med tva av showgirlsen fran showen! Vi skulle till nagon bar med en dollars drinkar men hamnade pa hotellet Orleans (tack gode gud). Drinkar for en dollar later lite for billigt for att vara frascht haha. Vi hade iallafall jattetrevligt, blev bjudna pa drinkar av okanda man, och dansade till det ratt sa daliga bandet med 50 ariga kvinnor som trodde dem var 20.

Pa fredagen ar vi fler tjejer plus Lucies man och kompisar som gick till hotellet Cosmopolitan. Vi satt i Chendelier bar, en bar byggd som en kristallkrona. Det var som att man satt i en jattestor kristallkrona, hur fint som helst. Jag ville ga till Marquee, som ar en bra klubb i samma hotell men flera av tjejerna ville hellre till New York, New York som i princip ar en billig en dollars bar haha. Jag och min roommate bestamde oss for att dra hem efter ett par drinkar, tog med hamtmat och satt och pratade hela natten. Bra kvall!

Idag ar det Sarahs fodelsedag och vi firade med att ata cupcakes vid halv ett pa natten nar var rehearsal borjade. Jag skulle egentligen upp och ta en pole dancing klass med Kat idag men jag vaknade och var alldeles for trott i kroppen fran igar. Pole dancing ar nagot jag maste testa dock!

Har fatt min batch nu!

Alligator bar pa Orleans haha

Min nya van Ronnie, keyboard spelaren i bandet haha

I fredags malade jag ogonlocken guldbruna med mina nya ogonskuggor som jag fatt av mammi

Housemates pa Chandelier bar

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s