But baby I’m a fool

Jag har hittat en ny van, han heter Ebay. Idag har jag spenderat flera timmar med min nya van och vunnit tva auktioner. En maskin som kommer gora mitt liv mycket lattare nar det galler mina designer och satta nitar pa klader och en camo jacket. Kamouflage jackor ar valdigt hett just nu och det kommer halla i sig hela sommaren tror jag. Perfekt for att den ar tunn men samtidigt far man plats med en hoodie under for kyligare dagar!

Jag har aven PROMENERAT (Inte en manniska gar pa gatorna i Vegas, alla kor) och handlat hargrejer som jag kommer behova for alla perukerna jag har pa mig i showen.

Pa torsdag har vi en put in med alla dansare som ar i showen just nu och da galler det att haret ar ratt, sminket ar ratt och kladerna ar ratt. Nastan som ett prov. Laskigt.

Nu ar det dags for middag!

Bekvamt och enkelt. Korde pa osminkat ansikte och minimalt med smycken. Bara Michael Kors klockan pa.

Converse pa fotterna saklart.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s