All she wants is to dance

Idag har jag haft en valdigt produktiv dag! Vaknade och gjorde frukost. Drack kaffe i solen. Akte in till the strip och traffade min nya van Marc fran Apple store. Vet inte vad jag skulle gora utan honom haha, han hjalper mig med ALLT!  Gick aven till Mac och valde ut en gratis produkt, en skitbra foundation jag kommer anvanda i showen. Och som dansare i jubilee! och sponsrade av Mac sa far jag snart ett pro-card med 25% rabatt pa allt!

Idag hade vi en put in da managern kollar de tva forsta numrerna i showen. Allting maste vara perfekt och alla nya tjejer maste ha fishnets, sportbh och bootyshorts eller balettdrakt och haret i knut. Jag blev nervos for i dem flesta positionerna jag ar i star jag langst fram i mitten, hur mycket jag an skulle vilja fuska eller kolla pa nagon om jag tappar bort mig sa kan jag inte haha. Jakligt bra traning da! Allting gick jattebra och min danskapten sa att hon var valdigt stolt over mig. Valdugt bra dag!

Frukost! Kashis protein flingor med plommon och banan

Tog dagens outfit i hangmattan. Klanning, jeansvast och ballerinaskor med nitar.

Reklam for showen jag ar med i pa en buss!

Middag; angkokta linser, vegetarisk kyckling, blandad gronsallad, keso och minitomater

Var tvungen att ha stage make up for var put-in

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s