“I like being a woman, even in a man’s world. After all, men can’t wear dresses, but we can wear the pants.”

Quote av Whitney Houston ovan, mycket bra sagt. Kvinnor har enligt mig mer frihet när det gäller mode och fashion. Mer plagg att välja mellan, mer makt i vad vi har på oss. Mode och trender är inte ett tvång att följa eller alltid gilla. Det handlar inte om att spendera alla sina pengar för att ha på sig plaggen som är inne.

Mode för mig är att våga sticka ut när alla andra smälter in. Att våga ta risker och chansa. Att komma hem och tänka “Vad fan har jag på mig idag?” när man mixat och matchat lite mer än man brukar. Att riskera att misslyckas. Fashion är konst lika mycket som musik, dans och teater. Ett intresse som ligger lika varmt om hjärtat som dans.

Nedan finns bilder på vad jag designat och gjort de senaste dagarna. Ni får hata eller älska. Det är okej. Och jag ursäktar i förväg för bröstbilderna, haha. Bustier toppen gör sig ingen rättvisa liggandes på ett golv, så är det bara.

 

“Peace”

“Bulletproof”

“Strength”

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s