Last looks make up academy gig

Lyckades boka några modell gig här i vegas och sitter på jobbet just nu. Jag är ändå ledig på dagarna så då kan jag lika gärna göra lite roliga modell jobb och tjäna lite extra. Idag och på onsdag sitter jag som beauty modell för last looks make up, ett smink företag från LA. Dem utbildar folk och idag är det fokus på ögon! Det enda jag gör är att sitta på en stol och bli sminkad av make up artisten sen övar eleverna på varandra. Jag har därför massor med pauser och när jag jobbar sitter jag och blundar haha. Inte helt fel att få betalt för det!   Make up artisten som sminkar mig heter Krystle och har jobbat för MTV och en hel del fashion weeks. Hon har sminkat bl.a. Cameron Diaz. Den tjejen har fruktansvärt dålig hy så man måste nog vara duktig för att täcka över det ansiktet haha. Hon var helt säker att hon sminkat mig i new york fashion week för Zach Posen och visade en bild. Tjejen (som inte var jag) liknade mig läskigt mycket haha. Det som är bra med detta jobbet är att jag lär mig en massa smink tekniker också!

Detta är första gången jag bloggar från min iPhone och det verkar inte riktigt fungera att lägga in bilder eller så fattar jag inte hur man gör haha. Får lägga in bilder när jag kommer hem om jag orkar. Fick bara två timmars sömn inatt på grund av rep och att jag började jobba klockan nio imorse! Fast jag kan ju inte klaga!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s