Fitting, airbrush and camo jackets

Sitter ännu en gång som modell för last looks makeup academy! Idag handlar kursen helt och hållet om air brushing! Har aldrig blivit airbrushed innan så det kittlades nästan när maskinen blandade foundation och luft i mitt ansikte. Inatt har jag en annan stor put in så återigen måste jag vara fullt sminkad och klädd i dräkt och nät strumbyxor eller liknande. Funderar helt ärligt på att låta sminket från idag vara kvar till inatt, en sak mindre att tänka på då haha. Lördagen den 31 är opening night för mig, längtar så himla mycket!

Igår på dagen hade jag en fyra timmar lång fitting, det var så himla mycket som skulle provas, mätas och läggas in. Roligt men tröttsamt. Det var inte lönt att sticka hem efter så jag stannade på jobbet, åt, såg showen och repade till klockan fyra p åmorgonen. Kom i säng klockan fem och var uppe klockan åtta för detta jobbet.

Fick även hem min camo jacka som jag har på mig idag!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s