Do you know who’s glasses you are wearing?

Fredagkvällen var en rätt så vild kväll/natt haha. Gick ut med en massa showgirls och dansade och drack drinkar.

När jag flyttade till Vegas trodde jag det var slut med att träffa kändisar på fester och klubbar, vad fel jag hade! Jag blev av med mina vänner i cirka fem minuter och hamnade vid ett bord med jättetrevligt folk. En av männen var betydligt äldre än de andra och vi började prata om hans döttrar som var i min ålder. Vid ett tillfälle hade jag på mig hans glasögon och dansade runt i dem när en bartender kom fram till mig och sa: Do you know who’s glasses you are wearing right now? It’s Nick Casevetes!

Så den här trevliga mannen som jag satt och pratade med visade sig vara regissör, skådespelare och manusförfattare. Han har regisserat The Notebook och skrivit och regisserat bland annat My sisters keeper och Alphadog! Kort sagt är han en BIG DEAL i filmindustrin. Och jag är ett mobil nummer rikare i min telefon.

Botanical gardens at Bellagio

Lucie and her long ass legs haha

En gammal bild från förra helgen

Hyde at Bellagio

Jag och Nick Casevetes

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s