The Sugar Factory

Var tvungen att gå upp jättetidigt idag, för att gå på ett tråkigt möte. Men det handlar om min sjukvårds försäkring som jobbet täcker för mig så det är viktigt att gå. Tydligen har jag fri tillgång till gymmet, att gå på physical therapy kostar tio dollar, gratis tandvård och syn, gratis dietist en gång i månaden och personlig träning en gång i veckan! Måste verkligen pallra mig iväg och ta fördel av de här sakerna.

Efteråt åt jag och Lucie frukost (dessert) på The Sugar Factory! Fyfan vad gott haha. Vi drack Espresso och åt Creme Brule fylld crepe med vispad grädde, färska hallon och hallonsorbet. Nu är det sista gången jag äter något onyttigt innan baby kommer hit! Känns som om jag har sagt det förr haha..

Nu är klockan halv åtta på kvällen här. Jag ska skypa med J och dansa här hemma i vardagsrummet innan det är dags för rehearsal på Ballys! På lördag smäller det!

Hallon pizza, Peanutbutter jelly pizza mm…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s