Agencies, managers, haircuts and showtime!

TRE DAGAR INNAN JAG STÅR PÅ SCEN!

Det är helt galet hur snabbt rehearsal tiden har gått. Längtar till mitt jobb bara består av att uppträda två gånger varje kväll utom fredag i ett halvår. Jag kommer ju kunna ha ett liv (eller ett extra jobb) vid sidan om också!

Igår var jag och storhandlade mat med min roommate Taryn, köpte även ingredienser för lite bakning! Sen hade vi vår första run through med ALLA i hela showen, vilket vi aldrig haft innan. Det gick jättebra!

Idag vaknade jag tidigt (tidigt är tolv för mig) och ringde ett viktigt samtal till en person jag hoppas kunna samarbeta med i höst och även till min manager. Hon godkände mitt förslag att börja leta agenturer här i Las Vegas så nu är det fritt fram! Jag hann även med en jogging tur och lite andra ärenden innan jag somnade en halvtimme i hängmattan.

Ikväll har jag ett annat jätteviktigt genrep men innan dess ska jag boka tid för klippning, ringa ett annat samtal och kanske utforska lite vintage shops med Lucie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s