Here comes the bride

Min dag började med Lunch med Karen och Logan som jag inte träffat på sju år! Karen och mammut jobbade tillsammans i Sverige för några år sen och blev i princip bästa väninnor och Logan är Karens son som är två år äldre än mig. Vi åt lunch på en jättefin restaurang vid The Strip som heter Bahama Breeze. På lördag kommer dem och ser min andra show!

Ikväll ska jag se den sista showen för vissa av dansarna och sen är det Fare-Welcome Party  på en Mexikansk restaurang. Alltså en fest för alla som slutar och för alla nya i showen. Ska bli roligt!

Imorgon sticker vi till Mandalay Bays topless pool och efter det ska jag nog möta upp med Karen igen och kanske showgirl tjejerna för en drink.

Just nu springer jag runt och letar efter  något att ha på mig samtidigt som jag bloggar. Det lutar åt jeansshorts, tights, någon fin topp och klackar. Man vill ju vara sådär lagom uppklädd!

Såhär glad var jag när jag såg min namnskylt under min brudtärne dräkt! Och sådär ser mitt hår ut preppat för de tusen peruker jag kommer använda.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s