Mandalay bay, baking and Inglorious bastards

Först och främst, festen för de nya dansarna och de som slutar igår var jättekul! En jäkla massa folk som drack, åt, dansade och pratade hela natten.I och med att vi varit i rehearsals hela tiden har man inte riktigt kunnat lära känna någon som redan jobba i jubilee! för att vi varit så koncentrerade att lära oss allting.

Kämpade verkligen upp ur sängen vid tio imorse efter att ha gått och lagt mig klockan fem. Jag och mina roommates åkte till Moorea Beach Club på hotellet Mandalay Bay och mötte upp några andra tjejer. Och vi blev behandlade som prinsessor där. Vi fick dem reserverade jättesängarna precis vid poolen, en jätte hink full med små vattenflaskor och is och de som jobbade där kom ständigt förbi och frågade om vi ville ha någon annan dricka, tidningar eller sol olja. Det är inte tillåtet att ta foton där (vilket är bra) så de enda fotona jag har är på salladen jag beställde och ett foto som skulle vara på våra ryggar men visar lite väl mycket haha.

Vi stannade vid poolen cirka fem timmar och när vi kom hem gjorde jag i ordning middag och sen somnade jag av utmattning. Vaknade och satte igång en sats med oatmeal raisin cookies, min pojkväns favorit. Ville testa receptet innan jag överraskar honom nästa vecka.  Dem blev jättegoda!

Resten av kvällen ska jag bara mysa och kolla film, opening night imorgon! Förresten så hade jag ingen solkräm på mig på hela dagen, och jävlar vad jag fick färg  haha. Vet inte riktigt hur jag ska sminka mig imorgon på föreställningarna, min foundation är alldeles för ljus. Får låna någon av de mörkare tjejernas cover up.

New cast members!

Housemates!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s