When insomnia turns into creativity/ Opening night

Kunde inte somna inatt, så jag började pyssla med mina vintage fynd och blev riktigt nöjd med camo döskalle T-shirten som jag klippte av ärmana på, gjorde till en knyttopp och dekorerade med nitar. Så himla rätt just nu!

Jag antar att det är helt normalt att sitta uppe och dekorera kläder dagen innan OPENING NIGHT!

Idag har jag sprungit runt i huset och inte vetat vad jag ska göra, kan inte fatta att jag ska stå på scenen med fullt hus. Känner mig så himla redo men samtidigt inte. Alla snabbombytena skrämmer mig haha.

Lucie är lika nervös som mig, om inte värre haha. Men som papi sa imorse; Det är bra att vara nervös, det visar att du har respekt för showen. Och jävlar vad mycket respekt jag har för den. Jubilee! Har gått längre än någon broadway show någonsin och är extremt påkostad och populär. Kan inte vänta tills ikväll!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s