Highlights, Encore and Baking

En svintrött Tina har stått i köket i två timmar och bakat. Först två äppelpajer och sen en hel plåt med oatmeal raisin cookies! Imorgon kommer mitt hjärta hit och jag kan inte sluta le idag haha. Även om jag dör av trötthet.

Igår var jag och en vän på world market sen träffade jag två vänner från New York som var här och hälsade på! Så himla förvirrande att se Brooklyn folk i Vegas haha, människor man inte är van vid att se någon annanstans än där man bor. Vi hade jättekul på The Strip, hittade ett par och tävlade med dem i beer pong. Detta var innan mitt jobb så jag såg till att inte få i mig mer än ett halvt glas öl haha.

Showerna gick jättebra och efteråt stack vi till Chateu i Paris, en riktigt fin klubb under Eiffel tornet. Bra musik och roligt folk. Tog inte en enda bild men jag önskar jag hade!

Fick tre timmars sömn för i morse hade jag en tid hos frisören. Skönt att få nya slingor och topp klippa håret! Mycket billigare än i NYC också.

Ikväll jobbar jag från sex till tolv som vanligt sen ska jag packa för att flytta in på Encore i en vecka. Längtar!

One thought on “Highlights, Encore and Baking

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s