Lucky

Baby är här! Därför har det varit lite dåligt med bloggandet. Han kom i torsdag och vi började med att checka in på Encore, 62a våningen med panorama fönster så man ser hela Vegas. Sjukt fint. Jordan såg showen i torsdags och älskade den! Jag tror inte han visste hur stor produktionen var haha. Efteråt festade vi på Stoneys med mina tjejkompisar.

Så skönt att slippa sova ensam. Igår gick vi runt i affärer på The Strip, såg fontänen och trädgården på Bellagio och åt brunch på The Sugar Factory. En del jordgubbs margaritas slank också ner. Vi åkte downtown för att besöka First Friday, en konstutställning med barer öppna sent, musik och massor av folk. Downtown är mycket mer laid back än The Strip så det var skönt att slippa gå runt i mina högsta klackar och klänning. Beauty Bar och Griffin finns också downtown, två barer som är väldigt populära kändis ställen i New York.

Nu är det dags för frukostbuffe sen får vi se vad vi hittar på idag innan jobb!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s