You make it easier when life gets hard

Först och främst, ledsen för dålig uppdatering på bloggen. Men när man har sin pojkvän i stan och det är 28 grader varmt sitter man helst inte framför datorn och kurar. Vad som är bra är att jag tagit en jäkla massa bilder.

Vi hade en underbar vecka, fick känslan av att jag var på semester med alla saker vi hittade på och det fina hotellet vi bodde på. Hade föreställningar som vanligt på kvällen och längtade till dem var slut så jag kunde promenera tillbaka till min man.

Har inte så mycket att skriva egentligen så jag låter bilderna tala för sig själva. Har varit lite låg de senaste dagarna efter att J åkte hem, speciellt efter en så perfekt vecka. Tungt att flytta tillbaka till huset efter vår suite på Encore också haha. Får väl börja räkna ner dagarna tills vi ses igen!

Vårt första restaurang besök; Sugar Factory!  (jag önskar jag räknat hur många restauranger vi besökte)

love.

Träffade på min roommate på shoppingrundan med J och tog turistfoto

Las Vegas Strip at night från vårt fönster, den enda kvällen vi faktiskt stannade inne!

Jordan skrattade åt mig för den enda gången jag verkade komma ihåg att ta foton var när vi åt vilket får det att se ut som att det var allt vi gjorde i en vecka. Jag lovar att vi inte bara åt haha..

Mera mat haha

Fick påskgodis av de fina tjejerna i showen

Sangria, pizza och varm getost sallad på en av Encores restauranger

Ett av cafeerna på Encore, detta var vad vi ville ha haha men vi höll oss till deras extremt goda protein smoothies

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s