Theraflu

Är helt slut efter helgen (fredagen är vår ända ledga dag) och allt vi har hittat på. I torsdags efter en shopping runda på The Strip  stack vi till Beauty Bar downtown för drinkar och öl för att sedan åka till Surrender och få reda på att det var stängt ahha. Istället hamnade vi på after hours på en klubb som heter Drais. Livsfarligt för klubben är i en källare (en väldigt fancy källare) efter de andra nattklubbarna har stängt så man har ingen känsla av vad klockan är. Vi kom upp efter festandet och insåg att det var ljust ute. Så istället för att gå hem gick vi och åt frukost haha. Gick och la mig 7 på morgonen..

Dagen efter stack jag, Steph och Jill till Tao Beach Club på Venetian. Straight up party pool. Jag var beredd på att ligga och halvsova på en säng i solen men det var folk med drinkar i händerna överallt, alla dansade och Dj spelade jättehög musik. Ska definitivt komma tillbaka till den poolen- när jag inte är trött.

Igår kväll stack vi till Marquee i Cosmo ett litet tag men det var så otroligt mycket folk trots den enorma klubbens yta. Träffade en bouncer där som bott i Malmö i sju år då han jobbade som professionell basketboll coach. Hör hela tiden om folk som säger dem har bott i Sverige och tar inte det riktigt på allvar. Tills denna mannen visar ett klipp om honom från sydsvenskan. Malmö finns överallt!

Efter Marquee stack vi downtown igen, denna gången till Griffin. Riktigt cool bar/klubb med gamla tavlor och en brasa. Stannade där resten av kvällen innan det var dags att säga godnatt. Tog inte så mycket bilder denna helgen men lägger ut dem jag har!

Jag i red fans, backstage.

Vit choklad latte

Tina in the raw

Casino strejk

Venetian

Tao Beach Club

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s