Let’s stay together ’til we’re ghosts

Klockan är ett på natten här, jag har nyss kommit hem från jobb och ätit kvällsmat och snart ska jag gå och lägga mig. Om jag inte har helt fel för mig är klockan tio på morgonen i Sverige nu, 9 timmars tidsskillnad! Det är märkligt när man tänker på det

Idag har jag låtsas vara frisk hela dagen så jag och några vänner stack till Encores pool och hängde där ett litet tag innan jag var tvungen att besöka Ballys sjuksköterska. Vi får i princip betalt för att gå dit och göra tester på vårt BMI osv, så därför bokade jag tid. Tro inte att jag går till doktorn för att jag är förkyld!

Middag åt vi hos Taryn date Steve, som älskar att laga mat. Väldigt gott var det också. Sen var det bara att skynda sig till Ballys för att jobba två shower. Jag var dödstrött den första showen men bättre den andra.

Lägger upp lite random bilder för jag tog inte ett enda foto idag…Ville väldigt gärna lägga ut bilder av Amanda, Mami och Papi som jag fick i ett mail för några dagar sen men jag vet att åtminstone Mammut och Amanda skulle strypa mig om jag la ut bilder på dem haha. Godnatt!

Mer red fans, en av mina favorit kostymer

Min fina Stelcita som jag saknar så himla mycket

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s