Let’s play the blame game, I love you more.

Hade nästan glömt bort en av mina favorit låtar, Blame Game, av Kanye. Sitter och lyssnar på den nu.

Idag har jag och min fina vän haft en extremt produktiv och bra dag! Var uppe klockan åtta imorse för att gå på en audition. Skillnaden mellan east coast och west coast auditions är att det förväntas att man dyker upp paljett bhar och dem minsta shortsen man kan hitta om man går på audition i Vegas/LA medan man kan vara mycket mer laid back i NYC. Fick låna halva min outfit av Holly tills jag kan shoppa loss i en stripp butik haha.

Första auditionen jag gick på var hiphop, så jäkla kul att få dansa i mitt element igen. Det var ett tag sen! Allt “”dippandet” och showgirl stilen får mig att vilja slappna av och bli mer grounded.

Den andra auditionen vi gick på var för en agentur. Denna agenturen har hand om tradeshows, runways, promotions, dans gigs, gogo dancing, conventions reklam och allt möjligt. Att bli signad med dem betyder att man kan få mycket jobb i olika genrer! Dem sa efteråt att dem kommer ringa mig och kalla in mig på möte så jag hoppas allt går bra!

Efter våra auditions gick vi och åt, köpte öl som belöning och åkte till ett litet pool party i Henderson. Åt gott, badade i jacuzzin och drack öl, perfekt!

Kom hem för ett tag sen och däckade av utmattning. Vaknade och lagade middag. Ikväll blir det Margaritaville för Holly dansar på baren ikväll haha! Efter det Hyde at Bellagio, älskar den klubben!

Önskar jag hade en bild på mina underkläder jag dansade hiphop i haha men jag tog bara några bilder vid poolen. Ska försöka komma ihåg att ta foton ikväll!

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s